Pigmenten > droog > hulpproducten

Pigmenten > droog > hulpproducten

Weergave:
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
 • Bijenwas korrels
  Bijenwas is een natuurlijk product wat vloeibaar te maken is met terpentijn voor het onderhouden van meubels en vloeren. De aangemaakte bijenwas is prima te kleuren met droge pigmenten om zo lichte plekken van het hout bij te werken. Na droging +/- 4 uur met een droge doek uit wrijven langer wachten geeft iets meer glans aan het oppervlak, ..

  €5,70

 • Pigmenthulpproducten champagne krijt
  Champagne krijt is goed voor het maken van kleurkrijtjes. Dit krijt is wat zachter zodat het ook te gebruiken is op papier. Verder heb je nodig tragantgom en natuurlijk een pigment naar keuze. ..

  €5,90

 • Pigmenthulpproducten tragantgom
  Tragantgom oplossen in water in de verhouding 10 gram tragantgom op 1 liter water. Laat dit een nacht of dag weken. meng pigment en champagnekrijt met de gom oplossing. Niet te veel oplossing bij mengen. Bij het tussen de handen rollen van het krijtje moet er geen of amper kleur afgeven. De gemaakte krijtjes ongeveer een dag laten drogen voor gebruik op een schoolbord of papier. Minder k..

  €13,30

 • Pigmenthulpproducten verfwrijver
  Met de verfwrijver is pigment gebruiksklaar maken prima te doen. Op een harde ondergrond bijvoorbeeld een marmerplaat of een niet te dunne glasplaat wat pigment doen kunnen ook verschillende kleuren zijn om een "eigen" kleur te maken. Droog mengen om de kleur te beoordelen. Druppel wat lijnolie of water of acrylbindmiddel bij het pigment en het verfwrijven kan beginnen. Als het te droog is een bee..

  €24,75

 • Terpentijn
  Terpentijn is uit een boomhars gedisteleerd, wat overblijft is colofonium. Terpentijn is prima om bijenwas korrels aan te lengen tot een zachte creme of een vloeibare was. Te gebruiken om meubels te onderhouden. Prima te mengen met droge pigmenten om er zo kleur aan te geven.   ..

  €8,85