Nieuw

Nieuw

Weergave:
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
 • afplakband gold 25 mm.
  Afplakband gold is binnen en buiten toe te passen is tot vier maanden bestand tegen zon en regen. 50 mtr. lang en 25 mm. breed ..

  €6,80

 • afplakband lila 25 mm.
  Afplakband lila is binnen toepasbaar op kwetsbare ondegronden zoals muurverf. 50 mtr. lang en 25 mm. breed ..

  €5,25

 • Bijenwas korrels
  Bijenwas is een natuurlijk product wat vloeibaar te maken is met terpentijn voor het onderhouden van meubels en vloeren. De aangemaakte bijenwas is prima te kleuren met droge pigmenten om zo lichte plekken van het hout bij te werken. Na droging +/- 4 uur met een droge doek uit wrijven langer wachten geeft iets meer glans aan het oppervlak, ..

  €5,50

 • caliper paint rood
  Hycote caliper paint (remklauw verf) geeft een goede bescherming en een mooie uitstraling zeker bij auto's met spaakwielen en open lichtmetalen velgen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing op de bus. ..

  €11,50

 • caliper paint zilver
  Hycote caliper paint (remklauw verf) geeft een goede bescherming en een mooie uitstraling zeker bij auto's met spaakwielen en open lichtmetalen velgen. Lees voor gebruik de gebruiksaanwijzing op de bus. ..

  €11,50

 • Dulux eggshell wit/pbw 750 ml
  De Dulux Trade eggshell (eierschaal) voor hout en metaal is een bijna matte  witte verf voor binnen en is water verdunbaar. ..

  €23,50

 • Hydrant bootlak classic 250 ml.
  De Nelf Hydrant bootlak classic is een op de klassieke manier gemaakte blanke bootlak op basis van standolie (lang gekookte lijnolie). Binnen en buiten te gebruiken. Deze lak geeft een mooie bolle glans. Ook prima te gebruiken voor verniswerk in en om het huis. http://www.pardonverfwebwinkel.nl_hydrant_bootlak_classic.pdf     ..

  €10,55

 • Hydrant bootlak classic 750 ml
  De Nelf Hydrant bootlak classic is een op de klassieke manier gemaakte blanke bootlak op basis van standolie (lang gekookte lijnolie). Binnen en buiten te gebruiken. Deze lak geeft een mooie bolle glans. Ook prima te gebruiken voor verniswerk in en om het huis. http://www.pardonverfwebwinkel.nl hydrant_bootlak_classic.pdf ..

  €24,65

 • Klassieke motorolie 20W50 4,5 liter
  Carlube Motorolie 20W50 is een conventionele olie voor gebruik in klassieke viertakt benzinemotoren zonder turbo. De 20W50 is het hele jaar te gebruiken en de oliedruk zal beter blijven.   ..

  €30,00

 • Klassieke motorolie SAE 30 4,5 liter
  De Carlube SAE 30 API SA motorolie is de winter olie voor de vooroorlogse en net naoorlogse klassieke auto met viertakt benzinemotor. ..

  €30,00

 • Klassieke motorolie SAE 40 4,5 liter
  De Carlube SAE 40 API SA motorolie is de zomer olie voor de vooroorlogse en net naoorlogse klassieke auto met viertakt benzinemotor.   ..

  €30,00

 • Koopmans Grondverf Aqua kleur
  De Koopmans aqua verflijn is gemaakt op basis van hernieuwbare grondstoffen (biobased), kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. De verpakking is 750 ml. rendement 7,5 tot 8 m². In iedere kleur te bestellen wel het kleurnummer en/of de naam van de kleur invullen. http://www.pardonverfwebwinkel.nl grondverf_aqua.pdf ..

  €25,80

 • Koopmans Grondverf Aqua wit
  De Koopmans aqua verflijn is gemaakt op basis van hernieuwbare grondstoffen (biobased), kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. De verpakking is 750 ml. rendement 7,5 tot 8 m². http://www.pardonverfwebwinkel.nl/grondverf_aqua_1_0.pdf ..

  €21,20

 • Koopmans hoogglans aqua kleur
  De Koopmans aqua verflijn is gemaakt op basis van hernieuwbare grondstoffen (biobased), kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. De verpakking is 750 ml. rendement 7,5 tot 8 m². In iedere kleur te bestellen wel het kleurnummer en/of de naam van de kleur invullen http://www.pardonverfwebwinkel.nl_hoogglans_aqua.pdf ..

  €36,85

 • Koopmans hoogglans aqua wit
  De Koopmans aqua verflijn is gemaakt op basis van hernieuwbare grondstoffen (biobased), kan zowel binnen als buiten worden gebruikt. De verpakking is 750 ml. rendement 7,5 tot 8 m². http://www.pardonverfwebwinkel.nl_hoogglans_aqua.pdf ..

  €32,25