verfrollers

verfrollers

Weergave:
Aantal weergegeven:
Sorteren op:
 • friess lakroller 18cm
  Weefsel van wol met fluweelachtig oppervlak. Poolhoogte 4 mm, vrijwel pluisvrij. Zeer geschikt voor blanke lakken en vernissen, alle soorten synthetische materialen en aflakken. Verfrol vóór gebruik eerst grondig reinigen! ..

  €6,95

 • friess lakroller 18cm met beugel
  Weefsel van wol met fluweelachtig oppervlak. Poolhoogte 4 mm, vrijwel pluisvrij. Zeer geschikt voor blanke lakken en vernissen, alle soorten synthetische materialen en aflakken. Samen met beugel. Verfrol vóór gebruik eerst grondig reinigen! ..

  €9,85

 • Friess vachtroller 18 cm met beugel
  Polyestervacht, poolhoogte van 22 mm. Voordelige verfrol voor waterverdunbare muurverven. Uitsluitend compleet met beugel  leverbaar. ..

  €3,50

 • Friess vachtroller 25 cm
  Economische rol van polyester vacht, kleur ecru, poolhoogte van 22 mm. Neemt door de wollige structuur veel verf op. Geschikt voor alle muurverven. ..

  €4,50

 • Friess vachtroller 25 cm met beugel
  Economische rol van polyester vacht, kleur ecru, poolhoogte van 22 mm. Neemt door de wollige structuur veel verf op. Geschikt voor alle muurverven. Samen met beugel. ..

  €7,75

 • lakroller moltopreen afgerond 10 cm.
  Een verfroller uit hoogwaardig schuimplastic in de uitvoering extra fijn voor een gladde afwerking. Moltopreen is geschikt voor kunstharslakken en vernissen en voor gevulde- en ongevulde muurverven. 10 cm. tweezijdig afgerond. ..

  €1,00

 • lakroller moltopreen recht 10 cm.
  Een verfroller uit hoogwaardig schuimplastic in de uitvoering extra fijn voor een gladde afwerking. Moltopreen is geschikt voor kunstharslakken en vernissen en voor gevulde- en ongevulde muurverven. 10 cm. tweezijdig recht. ..

  €0,95

 • lakroller moltopreen recht 6 cm.
  Een verfroller uit hoogwaardig schuimplastic in de uitvoering extra fijn voor een gladde afwerking. Moltopreen is geschikt voor kunstharslakken en vernissen en voor gevulde- en ongevulde muurverven. 6 centimeter tweezijdig recht. ..

  €0,85

 • vachtroller
  Een geweven polyamidegaren, poolhoogte van 13 mm, de poolpunten zijn geruwd. Goede verfopname en verfafgifte, geschikt voor binnen en buitengebruik voor verwerking van waterverdunbare- en oplosmiddelhoudende verven. ..

  €1,10